Diensten

Vloerverwarming, voor een aangename warmte

Vloerverwarming mag zich de laatste tijd verheugen in een steeds toenemende populariteit. Als de vloerverwarming wordt geïnstalleerd als hoofdverwarming, zorgt dit voor een gelijkmatige verwarming van een pand. Daarbij wordt zuiniger omgegaan met energie dan in geval van een conventionele centrale verwarmingsinstallatie. Dit heeft als resultaat dat de energierekening lager zal uitvallen en het milieu gespaard wordt door minder uitstoot van CO2 en er minder gebruik gemaakt hoeft te worden van fossiele brandstoffen. Ook kan gekozen worden voor bijverwarming, om uitsluitend bepaalde vertrekken te verwarmen met vloerverwarming.

Deze vorm van verwarming zorgt voor een aangenaam woon- of werkklimaat en kan tegenwoordig gecombineerd worden met de meeste vloerbedekkingen, waardoor deze een toepassing kan vinden in alle interieurs, klassiek of modern.

gn-vloerverwarming-gefreest-hoofdverwarming.jpg

Uitleg van krimpnetten

Uitleg van krimpnetten

Gemonteerd op tackerplaten

Vloerverwarming gemonteerd op tackerplaten

Gefreesde bijverwarming

Gefreeste bijverwarming

Verschillende soorten vloerverwarming

GN vloerverwarming heeft zich gespecialiseerd in alle denkbare methoden voor het aanbrengen van de vloerverwarming. U kunt ons inschakelen voor droogbouwsystemen, die de vloer elektrisch verwarmen of een natbouwsysteem voor verwarming met warm water.

Bij een natbouwsysteem worden de slangen en buizen ingefreesd in cement en voorzien van een wapening, om het krimpen en uizetten van de buizen te beheersen.

Een droogbouwsysteem is met name geschikt voor de plaatsen in panden met houten vloeren. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een isolatieplaat. Met het gebruik van noppenplaten worden de vloerverwarmingsbuizen goed op hun plaats gehouden en is de installatie van de vloerverwarming sneller uit te voeren.

In gevallen dat het aanbrengen van de slangen van de vloerverwarming in cement of het frezen niet mogelijk is, worden de slangen vastgezet op gegalvaniseerde staalmatten, oftewel krimpnetten. Hieronder wordt reflectiefolie aangebracht om het ontsnappen van de warmte naar onderen te voorkomen. Hierna kan de dekvloer aangebracht worden.

Een systeem wat in zwang komt is vloerverwarming op tackerplaten. Hierbij worden de verwarmingsbuizen bevestigd op EPS-platen. Dit systeem is goedkoper dan het aanbrengen op noppenplaten en heeft zeer goede isolerende eigenschappen.

Het door ons aangebrachte ThinMat systeem bestaat uit bijzonder dunne kunststof matten, waar de vloerverwarmingsbuizen van slechts 10 mm in bevestigd worden. Dit is een ultradun systeem dat zeer geschikt is voor toepassing tijdens renovaties.

Snelle aanleg en goede garantie

Bij een natbouwsysteem wordt de vloerverwarming aangesloten op een bestaande CV installatie. Bij de installatie bij particulieren kunnen wij doorgaans de vloerverwarming aanbrengen binnen één werkdag. Op alle slangen krijgt u een standaard fabrieksgarantie van 50 jaar, op een kunststof verdeler 10 jaar en op een stalen verdeler 5 jaar.

Welke soort vloerverwarming u ook kiest, wij adviseren u graag over de juiste keuze, neemt u vandaag nog contact met ons op voor nadere informatie en/of een vrijblijvende offerte. Wij zijn zes dagen per week bereikbaar van 8:00 tot 20:00 uur. Op zondag genieten wij van onze eigen vloerverwarming.

gn-vloerverwarming-gefreest-hoofdverwarming-2.jpg

Adres

Dr. Ensinkstraat 40

4661 EJ Halsteren

Noord-Brabant

Contact Info

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon: 0627379990

Facebook | Google+

Copyright © GN Vloerverwarming. Deze website is gebouwd door Power Internet | Privacyverklaring | RJ Hosting