Over ons

Vloerverwarmingen van hoge kwaliteit tegen een goede prijs

De aanleg van vloerverwarmingen vraagt om een gedegen vakkennis. Deze vindt u bij GN vloerverwarming. Wij hebben een ruime ervaring hierin en mogen al veel tevreden klanten tot onze vaste, ruime klantenkring rekenen. Niettemin hebben wij altijd voldoende capaciteit voor nieuwe projecten en voeren deze met veel enthousiasme en inzet uit. Doordat wij geen hoge overhead kosten hebben kunnen wij elke opdracht honoreren met een concurrerend tarief. Zonder hierbij afbreuk te doen aan de hoge kwaliteitseisen die wij onszelf opleggen.

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel, daarom kiezen wij voor materialen van merken, die bewezen hebben een goede duurzaamheid en betrouwbaarheid te garanderen. U moet tenslotte lang kunnen vertrouwen op een storingsvrije werking van uw vloerverwarming. Aangezien er vele soorten vloerverwarmingen zijn, adviseren wij u om zich goed te oriënteren op de mogelijkheden. Hierbij spelen wij graag een adviserende rol, om de keuze goed af te stemmen op de situatie op locatie, zodat u tot een verantwoorde beslissing kunt komen.

Gn Vloerverwarming, dichtsmeren van de vloer en egaliseren
Gn Vloerverwarming, dichtsmeren en egaliseren
Gn Vloerverwarming, eindresultaat van het repareren van de dichtgezetten vloerverwarming

Duidelijke offertes

Nadat wij tot overeenstemming komen, vatten wij alles nog even samen in een duidelijke offerte, rekening houdend met uw wensen, de keuze van de materialen en het budget wat u wilt en kunt besteden. Onze tarieven zijn duidelijk en waar van standaard werkzaamheden wordt afgeweken, wordt dit ook altijd duidelijk aangegeven.

U kunt ook rekenen op onze flexibiliteit, een klus is pas geklaard als het werk ook echt af is en helemaal naar uw zin. Vrijwel altijd kunnen wij de vloerverwarming aanbrengen binnen één werkdag, zodat u zo min mogelijk overlast ondervindt van onze aanwezigheid.

Bij alle werkzaamheden geldt een fabrieksgarantie, in geval van de slangen van de vloerverwarming is deze maar liefst 50 jaar, op de kunststof verdeler is dit 10 jaar en stalen verdelers hebben een garantietermijn van 5 jaar.

U bent bij GN vloerverwarming aan het juiste adres!

Bent u dus op zoek naar een bedrijf wat inmiddels een gevestigde naam in de regio is en in de tijd van het bestaan het werkgebied heeft uitgebreid naar heel Nederland en België, dan bent u bij GN vloerverwarming aan het juiste adres. Zoekt u dus niet verder, u heeft ons tenslotte al gevonden. Wij maken waar wat wij beloven, een belofte is een belofte, u kunt vertrouwen op een prima dienstverlening en dat altijd tegen een goede prijs.

Laat ons u informeren over de vele mogelijkheden, waarschijnlijk wordt u net zo enthousiast over de voordelen van vloerverwarming als de velen die u voorgingen.

Adres

Dr. Ensinkstraat 40

4661 EJ Halsteren

Noord-Brabant

Contact Info

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon: 0627379990

Facebook | Google+

Copyright © GN Vloerverwarming. Deze website is gebouwd door Power Internet | Privacyverklaring | RJ Hosting